Door wie?

John Manschot

John Manschot

Om samenwerking meer te laten opleveren en betere oplossingen voor lastige kwesties te vinden, heeft John Manschot zich gespecialiseerd in het verbeteren van de manier waarop cruciale gesprekken worden gevoerd.

John heeft meer dan 25 jaar werkervaring in commercie, projecten, leidinggeven en verandering van gedrag en cultuur. Door zijn ervaringen in diverse directiefuncties is hij ervan overtuigd geraakt dat directeuren en managers die niet uitblinken in het bespreken van lastige kwesties ook niet kunnen uitblinken in hun leidinggevende rollen.

Hij is via zijn bedrijf Borgruit (www.borgruit.nl) in te huren als gespreksleider, trainer, verandermanager en spreker. Over het bespreken van lastige kwesties schreef hij het boek ‘Effectief in cruciale gesprekken’ (Academic Service, najaar 2014).

John op LinkedIn

4

Samenwerken kan niet zonder cruciale gesprekken.

Ieder strategisch partnership komt vroeg of laat onder spanning te staan.  Samenwerking is te vergelijken met een kwetsbare machine. In een machine zorgen stof en vuil ervoor dat de machine slijt, stroever gaat lopen en soms zelfs vastloopt of uit elkaar vliegt. Ook samenwerking is gevoelig voor… Lees meer